Zij merken al echt een transformatie

Klantervaringen

Tijdens mijn verblijf op Curaçao en tijdens mijn werkzaamheden als accountmanager/trainer heb ik al menig salon successen laten ervaren.
Lees wat deze ondernemers van mijn begeleiding vonden.

5/5

"Ik was al een hele tijd op zoek naar een andere rol binnen ons bedrijf, de dingen die ik deed gaven mij geen voldoening meer. Maar ik had geen idee hoe het anders kon. Johanna kwam op het juiste moment op mijn pad en door haar fijne begeleiding heb ik hele grote stappen voor mijzelf gemaakt, die mijn heel veel energie geven om het helemaal anders te gaan doen; ik heb er heel veel zin in! Ik kijk er naar uit om verder begeleid te worden.
Dankjewel Johanna!"

- Charlotte, Huidkliniek steijaert

5/5

"Johanna is een mensen-mens, ervaren, bescheiden en doortastend. Ze luistert goed en filtert snel wat je pijnpunten en speerpunten zijn. Het stellen van doelen en het krijgen van overzicht, geeft me heel veel ruimte en vrijheid in mijn hoofd. Johanna helpt mij door me een spiegel voor te houden. "Wat zijn mijn drijfveren? Welke klanten wil ik nu echt aantrekken? Wat straal ik eigenlijk uit? Wie ben ik eigenlijk en wat wil ik?" Ik denk dat de meesten van ons gewoon zijn gestart met hun salon en door omgevingsfactoren ergens zijn beland. De bewustwording van je eigen kracht is een verademing; dat je zelf je eigen koers mag/moet bepalen. Door de to-do lijstjes en bijlages die je tijdens het 1-op-1 coachtraject krijgt, wordt het overzichtelijk en naarmate het proces vordert, is het steeds duidelijker wat je te doen staat.

- LIES, ZIN AAN ZEE VLIELAND

5/5

"Als je verdieping in je bedrijf wilt, dan is een coachtraject van Johanna echt een aanrader! Ook al heb je - net als ik - al 30 jaar een eigen salon, het gaat nooit vanzelf. Het is belangrijk dat je jezelf af en toe onder de loep neemt. Met behulp van Johanna lukt dat, omdat ze je in je waarde laat en vooral ook omdat ze adviezen geeft die echt bij je passen. Ze laat je nadenken over wat jij zelf belangrijk vindt en waar je voor wilt staan, zodat je de juiste cliënten aantrekt."

- Ina, Salon Amélior

5/5

"Wat ik van Johanna geleerd heb is dat je adviseren niet eng moet vinden en dat mijn kracht ligt in de totaalbeleving. Ze heeft me in laten zien dat de klanten mij als specialist zien en dat ik hun het beste advies geef. Dit leidt vaak tot verkoop."

- Bianca, Casa Bellezza

5/5

"Ik ben heel blij met de ondersteuning! Johanna is echt een inspirator.
Ze luistert goed en geeft opbouwende kritiek.
Ze ziet waar het goed gaat en waar nog winst te behalen valt.
Johanna leerde mij hoe ik de juiste vragen kan stellen en hoe ik nog beter kan adviseren. Mijn verkoop gaat, mede hierdoor, de laatste jaren beduidend beter."

- Ellen, Schoonheidssalon Eleonora

4.7/5

"Johanna vertelt altijd alles in duidelijke en makkelijke verhaaltjes. Fijne ezelsbruggen (zoals de dakpannen) waardoor ik het zelf allemaal goed begreep, maar dit ook duidelijk kon overbrengen naar klanten. Wat ik vooral heb geleerd: niet denken voor een klant. Gewoon je advies geven en niet denken "oh, die kan dat toch niet betalen" bijvoorbeeld. Ik heb altijd al haar trainingen heel fijn en duidelijk gevonden en ze heeft me gestimuleerd om meer producten te verkopen."

- Yolan, Bodycare Caribbean

4.8/5

"Twee belangrijke dingen die Johanna typeren, zijn haar kennis en rust. Beginnen bij het begin, kennis, eerlijkheid, niet denken voor je klant, luisteren en compleet advies geven zijn haar kernpunten."

- Angelique, Bodycare Caribbean

Samen maken we jouw salon nog succesvoller!

Dit persoonlijke 1-op-1 coach traject geeft je meer inzicht in je salon, hoe je er op dit moment voor staat en waar je kunt verbeteren. Je leert hoe je betere klanten aantrekt en hoe je van je bestaande klanten fans maakt!