Ruim 25 jaar werkzaam in de beautybranche

Johanna Nauta

Mijn naam is Johanna Nauta en ik ben al ruim 25 jaar werkzaam in de beautybranche.
Ik heb in de praktijk gewerkt; als schoonheidsspecialist, pedicure en masseur. Maar ook als docent voor de opleiding uiterlijke verzorging en jarenlang als accountmanager en trainer voor cosmeticamerken en huidsupplementen.

Niet interessant zijn, maar geïnteresseerd

Veel praktijkgerichte kennis en goed luisteren

Van 2018 tot 2021 had ik het geluk om samen met mijn partner en dochter op Curaçao te mogen wonen.
In deze periode heb ik me volledig gericht op coaching. Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van coaching, met specialisaties op het gebied van online coachen.
Daarnaast heb ik zelf coachtrajecten gevolgd en daarnaast werkelijk ALLES gelezen over dit onderwerp wat ik kon vinden, overigens wel heerlijk relaxed in het zonnetje aan het zwembad of op het strand!

Wat ik het allermooiste vind, is echt contact maken met mensen, hun beweegredenen ontdekken en te motiveren en inspireren.

Mijn kracht is dat ik veel praktijkgerichte kennis heb en daarnaast goed kan luisteren. Eerlijk en oprecht advies geven en verkopen. Ingewikkelde zaken op een makkelijke en logische wijze uitleggen. Niet interessant zijn, maar geïnteresseerd.

Gediplomeerd, onderbouwd en onafhankelijk coachen

Van nature ben ik een introvert type en vaak had ik de neiging om bij andere mensen, met vaak een iets grotere mond, op te kijken.

Inmiddels ben ik er achter gekomen, dat mijn kracht juist in het introverte zit. In het oprecht kunnen luisteren naar mensen en hen goed kunnen aanvoelen.
Het coachen is eigenlijk wat ik gedurende mijn hele werkzame leven al min of meer heb gedaan, maar nu gediplomeerd, onderbouwd en onafhankelijk.

Graag wil ik jou helpen om op een no-nonsens en oprechte manier het allerbeste uit jezelf en uit je salon te halen, waarbij ik kijk naar jouw unieke eigenschappen en persoonlijkheid.

1-op-1...voor het beste resultaat

Samen naar een succesvolle(re) salon

Ik help jou naar een succesvolle(re) salon, want dat zit namelijk gewoon in jezelf. Ik help je om authentiek te zijn, een duidelijk concept te hebben, je klant en haar huidwens centraal te stellen en bovendien haar verwachtingen te overtreffen.
Ik ben er van overtuigd dat ook jij dit met gemak kunt realiseren, als je het maar op de juiste manier aanpakt.