Je krijgt inzicht, duidelijkheid, richting en… resultaten!

Samen maken we jouw salon nog succesvoller!

Dit persoonlijke 1-op-1 coach traject geeft je meer inzicht in je salon, hoe je er op dit moment voor staat en waar je kunt verbeteren.
Je leert hoe je betere klanten aantrekt en hoe je van je bestaande klanten fans maakt!

Je klanten thuis hetzelfde laten ervaren

dat je omzet voor meer dan 50% uit productverkoop bestaat, zonder dat je het gevoel hebt dat je aan het verkopen bent

En wat denk je van een verkooptraining op maat, waarmee je (ja, ook jij!) met gemak en plezier gaat verkopen? Of de klanttevredenheid verbeteren en van je klanten ware fans maken. Misschien is het tijd om je salon naar een hoger niveau tillen. Of misschien wil je gewoon iemand die met je meedenkt, die je inspireert, motiveert en waar nodig een schop onder je kont geeft.

Je hebt een mooie salon en de dagen zijn goed gevuld met behandelingen. Je hebt leuke klanten waar je een goede band mee hebt.
Je verkoopt best aardig, maar nog lang niet al je klanten gebruiken de producten ook thuis. Als je mooie nieuwe behandelingen hebt, willen de meeste klanten toch gewoon de ‘normale’ behandeling.

Het gaat wel goed, maar kan vast ook beter. Soms mis je iemand die met je meedenkt, die je een spiegel voor kan houden, die je helpt met doelen stellen en behalen. Je weet niet zo goed waar je staat en waar je naartoe wilt.
Je bent heel druk met het werken IN je salon, dat je soms vergeet om te werken AAN je salon.

Wanneer we samen dit traject aangaan, krijg je inzicht, duidelijkheid, richting en… resultaten!

Met dit coach traject gaan we specifieke doelen stellen en zorgen dat je deze doelen ook behaalt.
Tijdens het oriëntatiegesprek gaan we je wensen onderzoeken en kijken of we een klik hebben om samen het traject in te gaan.

Tijdens het traject hebben we 3x een uur 1-op-1 coaching, waarbij je aan de slag gaat met jouw specifieke doelen.

Dit traject duurt gemiddeld 3 maanden.

Huidspecialist Anne heeft al ruim 20 jaar een salon en ze richt zich de laatste jaren op anti aging. Ze heeft daar prachtige behandelingen en producten voor, maar toch willen de meeste klanten de ‘gewone behandeling’ en verkoopt ze wel producten, maar niet zoveel. Tijdens het traject leert ze hoe ze haar concept heel duidelijk neerzet en hoe ze dit overbrengt naar haar klanten (welke woorden, intake, promotie etc. etc.) Waardoor ze heel duidelijk maakt waar ze voor staat en zelf ook een veel betere focus heeft. Waardoor ze de juiste boodschap uitzendt, en daarmee de juiste klanten aantrekt en haar huidige klanten kan enthousiasmeren. Waardoor ze nu als anti aging specialist wordt gezien en met gemak de behandelingen en producten voor thuis verkoopt.

Doordat ze bewust aan haar salon is gaan werken, werkt ze nu met veel meer plezier, focus en resultaat in haar salon. Haar omzet is enorm verhoogd, de productverkoop is meer dan 50% van de omzet. Ze heeft enthousiaste klanten die bij haar en bij haar concept passen. Ze weet waar ze staat en waar ze naartoe werkt.

Heldere stappen...altijd vooruit

Het traject ziet er als volgt uit:

Stap 1
Online oriëntatiegesprek
Het oriëntatiegesprek is eigenlijk een kennismakingsgesprek. We bekijken samen waar je coachbehoefte ligt en naar wat je graag zou willen veranderen in en bereiken met je salon. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat we een klik hebben.
Stap 1
Stap 2
Online coachgesprek 1
Duidelijk coachdoel bepalen, opdrachten om uit te gaan werken.
Stap 2
Stap 3
Online coachgesprek 2
Voortgang en resultaten bespreken en doelen verder uitdiepen, opdrachten om uit te gaan werken.
Stap 3
Stap 4
Online coachgesprek 3
Voortgang en resultaten bespreken. Doel voor de komende periode vastleggen.
Stap 4

Tijdens het traject kun je ook tussendoor contact opnemen voor feedback etc.

wat anderen vinden

Klantervaringen

Tijdens mijn verblijf op Curaçao en tijdens mijn werkzaamheden als accountmanager/trainer heb ik al menig salon successen laten ervaren.
Lees wat deze ondernemers van mijn begeleiding vonden.

"Als je verdieping in je bedrijf wilt, dan is een coachtraject van Johanna echt een aanrader! Ook al heb je - net als ik - al 30 jaar een eigen salon, het gaat nooit vanzelf. Het is belangrijk dat je jezelf af en toe onder de loep neemt. Met behulp van Johanna lukt dat, omdat ze je in je waarde laat en vooral ook omdat ze adviezen geeft die echt bij je passen. Ze laat je nadenken over wat jij zelf belangrijk vindt en waar je voor wilt staan, zodat je de juiste cliënten aantrekt."
Ina
Salon Amélior
"Ik ben heel blij met de ondersteuning! Johanna is echt een inspirator.
Ze luistert goed en geeft opbouwende kritiek.
Ze ziet waar het goed gaat en waar nog winst te behalen valt.
Johanna leerde mij hoe ik de juiste vragen kan stellen en hoe ik nog beter kan adviseren. Mijn verkoop gaat, mede hierdoor, de laatste jaren beduidend beter."
Ellen
Schoonheidssalon Eleonora
"Wat ik van Johanna geleerd heb is dat je adviseren niet eng moet vinden en dat mijn kracht ligt in de totaalbeleving. Ze heeft me in laten zien dat de klanten mij als specialist zien en dat ik hun het beste advies geef. Dit leidt vaak tot verkoop."
Bianca
Casa Bellezza

Onderwerpen die in het coachtraject aan bod (kunnen) komen

1-op-1, dus altijd op maat

3 maanden Persoonlijk Coachtraject: slechts € 795,-

Samen kijken we naar jouw specifieke situatie en stellen we de doelen die bij jou passen. Door mijn jarenlange ervaring weet ik de vinger snel op de zere plek te leggen en ga je werken aan duidelijke en voor jou op maat gemaakte doelen.
Ik weet zeker dat je – met de juiste inzet en begeleiding – jouw doelen gaat behalen! Uiteraard worden alle gegevens en cijfers die je deelt discreet behandeld.

Ook daarna laat ik je niet zwemmen

1-op-1 onderhoudscontract

En om te zorgen dat je op de juiste koers door blijft gaan en niet weer terugvalt in de routine van de dag, heb je de mogelijkheid om na dit 1-op-1 traject een soort van onderhoudscontract te nemen. Dit bestaat uit 3x per jaar een persoonlijke coachsessie, waarbij je ook tussendoor steeds met je vragen bij mij terecht kunt.

Slechts €49 p/m

H3 titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

H5 titel

H3 titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

H5 titel

H3 titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

H5 titel