JOHANNA NAUTA

Mijn naam is Johanna Nauta en ik adviseer, coach en inspireer ondernemende vrouwen. Met name professionals in de beauty-, lifestyle- en gezondheidsbranche. 

Ik richt me zowel op persoonlijke coaching als op zakelijke coaching. Met mijn jarenlange ervaring in de beautybranche (schoonheidsspecialist, pedicure, masseur, voedingsdeskundige, orthomoleculair therapeut, docent uiterlijke verzorging, accountmanager en trainer voor cosmeticamerken en huidsupplementen) weet ik als geen ander welke uitdagingen je als specialist kunt ervaren.

RUIM 25 JAAR WERKZAAM IN DE BEAUTYBRANCHE

NIET INTERESSANT ZIJN, MAAR GEÏNTERESSEERD

VEEL PRAKTIJKGERICHTE KENNIS EN GOED LUISTEREN

Wat ik in al mijn functies altijd het allermooiste vond, is echt contact maken met mensen, inzicht krijgen hun mindset en mensen motiveren en inspireren. Ook nu bij het coachen en de workshops die ik geef, is dat mijn drijfveer.

Van 2018 tot 2021 had ik het geluk om samen met mijn partner en dochter op Curaçao te mogen wonen. Deze periode heb ik benut om me volledig te specialiseren in wat ik het allerliefste doe: COACHING! Ik heb meerdere opleidingen op het gebied van coaching gevolgd, met specialisaties op het gebied van online coachen. Daarnaast heb ik zelf ook meerdere coachtrajecten gevolgd en daarnaast werkelijk alles gelezen wat ik kon vinden over coachen en begeleiden, overigens wel heerlijk relaxed in het zonnetje aan het zwembad of op het strand!

Mijn kracht is dat ik veel praktijkgerichte kennis en ervaring in de beautybranche heb en daarnaast goed kan luisteren. Ik leg snel de vinger op de zere plek en geef eerlijk en oprecht advies en feedback. Ik hou er van om orde te scheppen in de chaos en ingewikkelde zaken op een makkelijke en logische wijze uit te leggen. Mijn motto is: "Niet interessant zijn, maar geïnteresseerd".

Inspiratie voor de schoonheidsspecialist en tips op het gebied van salon sfeer, productverkoop en salon behandelingen.

GEDIPLOMEERD, ONDERBOUWD EN ONAFHANKELIJK COACHEN

Van nature ben ik een introvert type en vaak had ik de neiging om bij andere mensen, met vaak een iets grotere mond, op te kijken.

Inmiddels ben ik er achter gekomen, dat mijn kracht juist in het introverte zit. In het oprecht kunnen luisteren naar mensen en hen goed kunnen aanvoelen.
Het coachen is eigenlijk wat ik gedurende mijn hele werkzame leven al min of meer heb gedaan, maar inmiddels gediplomeerd, onderbouwd en onafhankelijk.

Graag wil ik jou helpen om op een no-nonsens en oprechte manier het allerbeste uit jezelf en uit je salon te halen, waarbij ik kijk naar jouw unieke eigenschappen en persoonlijkheid.

IK HELP JOU OM DE JUISTE FOCUS TE VINDEN

Ik coach jou naar meer helderheid, voldoening en resultaat. Ik ondersteun je bij het creëren van een duidelijk concept voor je praktijk of salon. Ik help je om authentiek te zijn en om jouw persoonljke waarden te vertalen naar je bedrijf. Ik leer je hoe je commercieel kunt zijn met een goed gevoel, ook als je drijfveer is dat je mensen graag wilt helpen.