En nu ga je het anders doen…

Ken je dat gevoel? Dat je tijdens je vakantie opeens nieuwe inzichten krijgt? Dat je het allemaal anders wilt gaan doen?

En dat je er ook in gelooft dat het deze keer echt gaat lukken? Net zoals bij goede voornemens op 1 januari 😉

Maar… wat op je strandbedje allemaal opeens zo duidelijk leek, blijkt eenmaal terug in je vertrouwde omgeving en in de drukte van het dagelijks leven, toch nog moeilijk te realiseren. Je vervalt weer in je oude gewoonten en wordt weer geleefd door je agenda en door wat er allemaal tussendoor komt.

Reflectie

Af en toe even tijd nemen voor reflectie is zo belangrijk! Even los van alles en letterlijk en figuurlijk afstand nemen. Ik ben ook een groot voorstander van reflectiedagen; ter voorbereiding op een nieuw jaar, maar nog liever ter voorbereiding op een nieuw kwartaal. Even bewust van een afstandje naar je bedrijf kijken. Maar het is zo jammer dat van veel briljante ideeën en plannen uiteindelijk maar weinig terecht komt.

Vaak hoort bij een nieuwe koers ook het afstoten van zaken die je niet meer dienen. En dat is in de praktijk soms nog best lastig. Het is niet zo moeilijk om voor een nieuwe behandeling of een nieuw product te kiezen, maar om zaken af te stoten, blijkt in de praktijk vaak een stuk lastiger. Toch heb heb je een duidelijke focus nodig om een nieuwe richting in te slaan. Het maken van een visiebord kan hierbij heel behulpzaam zijn. Je geeft op deze manier echt beelden aan je ideeën, ze worden concreter.

Coaching op maat

Wil je echt de juiste stappen zetten?
Een persoonlijk coachtraject helpt je om prioriteiten te stellen en zorgt voor de juiste focus. Dit geeft enorm veel energie en rust tegelijkertijd! Wil jij ook graag weten hoe er deze keer wèl iets terecht komt van je plannen? Plan dan een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Mail, bel of app mij voor een afspraak of plan deze eenvoudig online: https://johannanauta.nl/1-op-1-saloncoaching/

Samen maken we jouw salon nog succesvoller!