WAT BEN JIJ WAARD?

 WAT BEN JIJ WAARD?

Weet jij wat je waard bent?

Tijdens de 1-op-1 coachtrajecten gaan we tijdens de eerste sessie vaak dieper in op je persoonlijke waarden. Alleen wanneer je werkt en leeft volgens wat voor jou belangrijk is, kun je echt succesvol worden en blijven. Alleen dan blijft het vuurtje branden. Wanneer je je eigen waarden niet helder hebt, gaat het vroeg of laat mis. Jij bent waar het om draait in jouw salon! Hoe authentieker je bent, hoe krachtiger je over komt en hoe gemakkelijker je de juiste klanten aan je bindt. Het is dus belangrijk om je persoonlijke waarden te kennen. Wat is voor jou echt belangrijk? Wanneer je duidelijkheid schept in je waarden, zal je ontdekken wat je het allerbelangrijkste vindt en waar je de meeste voldoening uithaalt. Als je je waarden waarmaakt, voel je je in harmonie met jezelf. Als je dat niet doet, dan ervaar je een onbalans, een onbestemd gevoel, een onrust.

Eigenwaarde

Tijdens een coachtraject beginnen we meestal met opdrachten om je persoonlijke waarden te ontdekken. Zo ook tijdens het gesprek dat ik vorige week had met een schoonheidsspecialist. Eén van haar kernwaarden was ‘eigenwaarde’. Dit is een hele mooie waarde, die natuurlijk prachtig past bij het beroep schoonheidsspecialist. Je helpt je klanten om goed voor zichzelf te zorgen en dat draagt bij aan hun eigenwaarde. Wanneer je je goed verzorgt en er op je best uit ziet, voel je je beter en dat straal je ook weer uit.

Maar… hoe zit het eigenlijk met jouw eigen eigenwaarde?

Hoe kan het toch dat zoveel schoonheidsspecialisten heel goed zorgen voor hun klanten, maar zichzelf nogal eens ‘weggeven’? Waarom is het zo moeilijk om de prijs te vragen die je waard bent? Je bent een expert, blijft voortdurend investeren in kennis en toch kan het lastig zijn om een passende prijs te vragen voor je behandelingen of om een prijsstijging door te voeren of om meer te verkopen. Of om de klant het allerbeste advies te geven.

Welke waarde lever jij aan je klant en wat vind jij jezelf eigenlijk waard?

Betaal jij jezelf elke maand een passend salaris? Of “hoef je het voor het geld niet te doen”? Hoeveel verdien jij eigenlijk per uur? Komt dat overeen met je kennis, verantwoordelijkheden etc.?


Workshop

Tijdens de workshop “Verkopen met gemak en een goed gevoel” komt dit onderwerp ook aan bod. Op maandag 20 juni zijn er nog een paar plekjes beschikbaar, maar vol = vol. De workshop is van 10.00 – 16.00 uur op een inspirerende locatie in hartje Sneek.
De workshop is € 198,00, compleet verzorgd en ik beloof je dat het zeker de investering waard zal zijn! Meer informatie of aanmelden? info@johannanauta.nl / 06 25192702

Persoonlijk 1-op-1 coachtraject

Wil je liever persoonlijke begeleiding en nog dieper op deze zaken ingaan?
Dan is een persoonlijk 1-op-1 coachtraject wellicht waardevol voor je.
In een periode van gemiddeld 3 maanden gaan we samen intensief aan de slag om jouw salon nog succesvoller te maken. Nieuwsgierig naar wat een persoonlijk coachtraject voor jou en je salon kan betekenen? Plan dan gerust een vrijblijvend oriëntatiegesprek.
https://johannanauta.nl/1-op-1-saloncoaching/